Friday, July 10, 2015

Și-a Filmat Câinele Când Se Trezea Dimineața - Când S-a Uitat Pe Cameră A Leșinat De Râs !!!

S-a dovedit prin sondaj că persoanele care au animale de companie sunt și cele care nu întârzie la locul de muncă din cauza somnului și se trezesc fără prea mari dificultăți dimineața. Dar nu toate animalele de casă sunt un bun ceas deșteptător pentru stăpânii lor. Un exemplu relevant este și buldogul din videoclipul de mai jos.

Ceea ce se întâmplă în cele cincizeci și nouă de secunde este de-a dreptul neașteptat.În primul rând stăpânul se trezea în fiecare dimineață să își ducă bunul prieten afară pentru nevoile de rigoare, dar ceea ce s-a întâmplat în această dimineață avea să îl facă să-și schimbe părerea despre cățelul său.

Ce a făcut mai exact banditul? Păi în momentul în care stăpânul i-a dat semnalul de trezire acesta și-a pus labuțele la ochi și a început să scoată niște sunete pe care dacă nu știai cine e de fapt ai fi băgat mâna în foc că este o persoana. Surprins de reacția buldogului și atenționat de soție să se uite la el cum face bărbatului i-a venit ideea să de-a drumul la filmat cu telefonul mobil pentru a vedea din altă perspectivă reacțiile acestuia.

După ce a înregistrat totul video a început să se uite la filmare împreună cu consoarta lui și când au văzut ce a ieșit au început să râdă amândoi și s-au gândit că ar fi bine să vadă și prietenii lor și alți iubitori de animale ce lucruri amuzante a făcut cățelul lor în dimineața aceea. Videoclipul a avut un succes care i-a surprins până și pe ei adunând aproape un milion de vizualizări și o mulțime de comentarii care mai de care mai amuzante.

Distribuie clipul să vadă și prietenii tăi cât de amuzant este acest buldog când se trezește dimineața !!!

No comments:

Post a Comment