Wednesday, July 15, 2015

Să Vezi Cine Îl Învață Minte Pe ȘOFERUL Cu LEXUS - Cum Se Rezolvă Certurile În TRAFIC în CANADA !!!

Credeai că nervii întinși la maxim în traficul aglomerat sunt stări de fapt specifice românilor. Nici pomeneală acestu lucru se întâmplă după cum urmează să vedeți în imaginile videoclipului de mai jos pe întreg întrinsul Pământului. Fie că te afli în România, în China, în India sau în Statele Unite ale Americii oricând se va găsi rost de o mică încăierare în trafic fie ea și lipsită de violențe fizice, dar cu limbaj și gesturi destul de dure.

Situația de față este una de-a dreptul hilară dar are în centrul ei un astfel de incident despre care aminteam mai sus și anume o ceartă în trafic. Doi șoferi unul posesor al unui Lexus iar celălalt posesorul unui Volkswagen s-au șicanat în traficul aglomerat de pe autostradă și au sfârșit oprindu-se la mică distanță de un veritabil accident unul de celălalt.Acțiunea se petrece pe o autostradă foarte tranzitată din orașul Toronto, Canada.

În momentul în care s-au oprit cei doi șoferi recalcitranți au coborât fiecare din mașină și au început să țipe unul la celălalt și să se amenințe fiind foarte aproape de o încăierare fizică ce se putea sfârși destul de urât.Totuși situația a făcut de așa natură că deasupra locului unde cei doi au oprit se afla un pod pe care chiar în acele momente șeful poliției din Toronto acorda un interviu în direct televiziunii CBC. Alarmați de zarva creată de cei doi șoferi cei aflați pe pod și-au îndreptat privirile către ei aflați jos. Șeful poliției vâzând acestea a început să strige la ei și să îi atenționeze că pot să o pățească dacă nu se potolesc și își văd fiecare de treaba lui.

Unul dintre șoferi a auzit vocea polițistului și a început să bată în retragere față de celălalt avertizându-l și pe acesta de prezența polițistului și că dacă va fi nevoie se va plânge acestuia pentru ceea ce a pățit din cauza lui în trafic.În final cei doi urcă fiecare în mașina lui și conflictul se stinge fără să existe vreo pagubă materială, dar cu o lecție învățată de ambii bărbați.

No comments:

Post a Comment