Thursday, July 23, 2015

La Început, jurații credeau că e o Glumă dar când a început muzica au Înnebunit cu Toții

Sami Brookes are o voce EXTRAORDINARĂ !!! Și da, pentru ea nu doar că aș scrie cu litere mari cuvântul ci chiar aș putea schimba fontul la un 30 sau chiar un 40, la început când a apărut pe scena X Factor UK, începând să glumească cu jurații, aceștia au ajuns în punctul în care tot băteau apropo-uri cum că ar trebui să se apuce mai repede de cântat deoarece batem apa-n piuă, imaginați-vă cum la început, jurații de la X-Factor-ul Britanic, cei trecuți prin atâta experiență de viață, mai exact văzând atât de multe caractere la viața lor tot felul de personaje, și nu doar în audițiile televizate ci și în cadrul celor premergătoare acestora în care apar zeci și zeci de persoane cu tot felul de caractere diferite, devenind din ce în ce mai dificil să îți dai seama cine ar putea promite un viitor talent și cine nu.

Într-un astfel de show, practic, nu se premiază doar talentul muzical, probabil acum mă veți întreba cum poți să afirmi că într-un concurs muzical nu se premiază doar talentul muzical, iar eu vă voi răspunde că pot apărea pe scenă tot felul de artiști, care probabil nu cea mai bună calitate a lor este vocea, ci ei pot fascina publicul prin prezența lor scenică, sau prin atitudinea ce o pot avea în fața unui public de mari dimensiuni

Și atunci ce a fascinat în acest caracter prezentat în articolul de față? Talentul muzical sau prestanța? Ei bine, eu mi-aș afirma umila părere și aș concluziona că ambele s-au îmbinat grozav în aveastă femeie, având o voce extraordinară a reușit să îi uimească pe jurați, însă în momentul în care a urcat pe scenă nu s-a pierdut cu firea și a știut să se comporte precum ar trebui să se comporte orice expert ce dă nas în nas cu un public larg. Vă invit să priviți și dvs atmosfera creată de această femeie și să vă lăsați părerea în secțiunea comentariilor.

No comments:

Post a Comment