Wednesday, July 29, 2015

Avea O Julitură Pe Picior Dar N-a Băgat În Seamă - Când A Ajuns La Doctor Și-a Văzut Ce Era Acolo A Leșinat !!!

O femeie din Statele Unite Ale Americii își va aminti toată viața ziua de 4 iulie 2015. Și asta nu datorită faptului că a petrecut ziua națională a Statelor Unite alături de prietenii ei ci datorită unui eveniment misterios petrecut în timpul focului de artificii care a încheiat sărbătoarea.

Heather Charlebois o femeie în vârstă de 42 de ani se afla împreună cu niște prieteni și câțiva membri ai familiei ascultând muzică live și bucurându-se de momentele de sărbătoare când deodată a simțit ca o arsură intensă în partea superioară a piciorului drept dar nu a băgat de seamă crezând că cineva a lovit-o în glumă sau din greșeală acolo.

” La prima vedere am crezut că cineva m-a lovit peste picior dar uitându-mă în jur aceasta idee nu avea nici o logică”. Ajunsă acasă în baie a descoperit că julitura este destu de urâtă și s-a gândit că un foc de artificii i-a sărit pe picior mai ales că nu era o sângerare și se vedea ca o simplă julitură.După câteva zile de la incident însp a ajuns la spital deoarece au apărut dureri puternice în acea zonă.

Ajungând în dureri maxime aici a avut parte de surpriza vieții. Deși mulți dintre cei ce văzuseră zona aceea au atenționat-o că poate fi vorba de o gaură de glonț aceasta s-a gândit că nu are de unde să existe așa ceva. Totuși verdictul medicilor după ce au făcut investigații a fost unul de-a dreptul cutremurător. Un glonț îi perforase pielea și pătrunsese aproape patru centimetri înăuntru dar acum vine partea mai infricoșătoare acesta a trecut la câțiva milimetri de artera femurală așa că extragerea lui de acolo urmează să fie una destul de dificilă. Femeia a fost bucuroasă că a scăpat cu viață dar autoritățile din Florida îl caută pe cel care e posibil să fi tras din greșeală glonțul,dar conform legii el trebuie să răspună întrebărilor polițiștilor în acest caz care se putea termina mult mai rău.

No comments:

Post a Comment