Wednesday, July 29, 2015

A Pus Sare Peste Cuburile De Gheață - Rezultatul Te Va Lăsa Cu Gura Căscată !!!

Odată cu temperaturile ridicate din ultimele zile a apărut și nevoia sporită de a consuma băuturi răcoritoare de orice fel. Dar ce faci atunci când băutura pe care ai cumpărat-o pentru acasa spre exemplu este caldă și trebuie să o bagi în frigider și să mai aștepți un timp îndelungat până ajunge la o temperatură optimă pentru a fi consumată.Pentru a rezolva soluția la această problemă destul de importantă mai alex în contextul a ceea ce se petrece cu vremea în țara noastră vă invităm să vedeți o metodă de răcire instant a băuturilor răcoritoare de orice fel.

Pentru ca metoda să funcționeze aveți nevoie în primul rând de un bol mai mare. Aici veți pune o cantitate mică de apă de la robinet iar apoi veți umple până la refuz bolul cu gheață. După toate acestea veți lua sare de bucătărie și veți amesteca câteva linguri cu compoziția deja existentă.

După ce ați ajuns să faceți amestecul de mai sus este bine pentru a vă convinge că metoda funcționează să aveți două recipiente cu lichidul pe care vreți să îl răciți. Unuia îi veți lua temperatura inițială la fel ca în videoclipul nostru unde temperatura inițială era de 24 de grade iar celuilalt îi veți lua temperatura după ce ați scufundat recipientul în amestecul despre care aminteam mai sus. După aproximativ 2 minute vă veți convinge și dumneavoastră că metoda funcționează.

Precum și în clipul de mai sus s-a remarcat o scădere bruscă a temperaturii lichidului într-un timp relativ scurt aproximativ două minute.Astfel de acum încolo nu veți mai avea probleme cu răcitul băuturilor nici măcar atunci când sunt luați prin surprindere de vre-un musafir.

No comments:

Post a Comment