Wednesday, July 8, 2015

S-a Dus la Pescuit cu Nevasta - Când A Văzut ce Monstru Prinde Asta A Crezut că Înnebunește !!!

NEVASTĂ !!! Asta este femeia pe care trebuie să o faci NEVASTĂ !!! Dacă sunteți pasionați... Dar ce vorbesc eu aici... Dacă sunteți pasionați de pescuit trebuie neapărat să vedeți asta, de unde, niciodată o prostie mai mare, în orice circumstanță, și dacă sunteți și dacă nu sunteți pasionați trebuie să vedeți filmulețul acesta până la final, pur și simplu este extraordinar să vezi cum o astfel de femeie poate să scoată un astfel de monstru din apă a zis că înnebunește(acum nu știu dacă de invidie sau de bună voie că are o astfel de nevastă pricepută în arta pescuitului.

Sincer pe mine m-a uimit de la început, de când am văzut modul și mai exact stilul în care femeia știe să mânuiască sculele de pescuit, se vede de la început că femeia este o pescăriță de profesie și că nu se joacă, nefiind prima dată când încearcă să pescuiască cu siguranță, prin prisma faptului succesului pe care l-a avut la final, o persoană începătoare nu ar fi reușit niciodată să aibă o astfel de captură, fiindcă nu poate avea capacitatea să facă așa ceva.

Acum dacă stăm să o luăm pe partea cealaltă, soțul, gândiți-vă la soț cât de mândru a fost de realizarea nevestei sale, însă în momentul în care a văzut ce scoate femeia din apă, întrebarea mea este, oare nu i s-o fi strecurat și o urmă de invidie în minte? Eu sincer nu cred că el a reușit să prindă așa ceva, doar dacă într-adevăr este și el la rândul său un pescar de excepție și fac împreună o echipă, petrecându-și majoritatea timpului cu astfel de îndeletniciri și activități.

Dar acuma ce rost mai are să mai scormonim în detaliile acestei filmări, cel mai indicat este să privim până la sfârșitul filmării și să rămânem surprinși de ceea ce reușește să prindă această femeie cu abilitățile ei.

No comments:

Post a Comment