Thursday, July 9, 2015

Șmecherul Cu BMW S-a Dat Smardoi La Șoferița Începătoare - Stai Să Vezi ce Pățește !!!

Disciplina în trafic pare a fi în zilele noastre un lucru din ce în ce mai rar întâlnit. Acum datorită și creșterii excesive a numărului de mașini situațiile tensionate sunt din ce în ce mai des întâlnite și de multe ori se încheie și cu acte de violență verbală sau chiar mai rău fizic.

O situație asemănătoare se petrece și în imaginile din videoclipul de mai jos. Unui șofer cu un autoturism marca BMW îi este blocată trecerea de către o șoferiță începătoare care. Acesta vizibil iritat coboară din mașină și încearcă să își facă singur dreptate cerând socoteală șoferiței care vizibil emoționată încearcă să-i explice că nu a putut să-i elibereze calea din cauza celorlalți participanți la trafic din fața ei. Acesta în final după ce o apostrofează verbal se întoarce la mașină nervoș și așteaptă eliberarea drumului din fața sa.După câteva secunde drumul este liber și acesta poate porni liniștit spre destinația lui.

Totuși nervos fiind șoferul BMW-ului alege să plece în mare viteză fără să se asigure în prealabil dacă din partea dreaptă circulă vreo altă mașină care are prioritate. Așadar în momentul în care apasă pedala inevitabilul se produce și o mașină se izbește violent de acesta proiectându-l la câțiva metri de locul impactului.

Lecția primită de acest șofer nervos trebuie să fie văzută de cât mai mulți astfel de șoferi care se aprind repede în trafic și care își varsă nemulțumirile pe ceilalți participanți la trafic fie ei și vinovați. Mulți dintre noi ar trebui să dăm dovadă de bună înleșegere și să îi iertăm pe cei care mai greșesc câteodată în trafic pentru că după cum se vede încercând să facem rău celor din jur practic ne facem rău nouă înșine.

No comments:

Post a Comment