Tuesday, July 21, 2015

MORI de RÂS !!! Campionii VINE-urilor

Ahahahha de mult nu am mai râs așa la un videoclip de pe youtube, aveți parte de o zi obositoare și vreți să vă înveseliți? CU sigurnață nu veți regreta niciodată alegerea făcută, această compilație constând din toate cele mai amuzante vine-uri de pe internet reprezintă una din cele mai amuzante surse de pe internet. Ele ne fiind extrem de populare la început, încetul cu încetul au început să cucerească un număr din ce în ce mai mare de persoane ce doresc să se amuze rapid văzând niște videoclipuri scurte.

Pe lângă acest avantaj, faptul că videoclipurile nu sunt lungi, le mai conferă acestora încă un avantaj, și anume acela că se încarcă foarte repede pe telefoanele mobile sau pe tablete, acesta conferind un avantaj extrem de ridicat în comparație cu videoclipurile convenționale, și aici mă refer la cele care au o durată lungă, care pot fi accesate cu dificultate prin prisma faptului că nu toată lumea are acces la o sursă de internet rapidă iar cu cât se poate accesa mai rapid, cu atât poate deveni un conținut mai popular, și deci datorită acestor considerente, conținutul de acest tip.

Luând în considerare aceste aspecte, se arată că în ultimii ani, site-urile de genul acesta, care oferă spațiu pentru entuziasmații ce doresc să își uploadeze videoclipurile pe platformele lor au prins o din ce în ce mai mare popularitate și nu degeaba se spune că ele vor ajunge să fie conținutul cel mai răspândit de pe internet în anii ce va urma. Deci cu aceste considerațiuni în minte, cei care creează content amuzant, sau care din curiozitate au început să creeze astfel de conținut, au observat că popularitatea lor crește pe zi ce trece și cu cât timp produc videoclipuri scurte mai originale, cu atât ajung să fie mai faimoși.

No comments:

Post a Comment