Monday, July 27, 2015

4 Mistreti Nervosi Atacă Stăpânii - Stai să vezi ce Face Câinele Lup !!!

Luați-vă 60 de secunde din timpul vostru și priviți ce se întâmplă în momentul în care 4 porci mistreți încep să atace un cuplu căsătorit sau mai degrabă ei încep să atace cățelul unui cuplu care se plimba prin pădure, însă din ceea ce văd sunt 3 pui de mistreți care împreună cu mama sau cine știe poate tatăl lor, foart nervos sau nervoasă încep să alerge cățelul pe cărările pădurii.

Câinele lup nu se lasă mai prejos, și cu o abilitate ieșită din comun, el reușeștă să facă fața atacului constant al mamei puilor de mistreți. Cel puțin din punctul meu de vedere, micuții, mai în glumă, mai în serios încep și ei să se ia de cățel, însă nu își arată mânia precum o face mistrețul cel mai învârstă, care sub nicio formă nu vrea să îi dea pace cățelului și de câteva ori era cât pe ci să îl ia în bot, lucru ce ar fi putut duce la o rănire a cățelului, și probabil după aceea, cine știe, ar fi ajuns chiar să dorească să atace cuplul care se plimba liniștit prin pădure prin fața mistreților.

Cu siguranță mistreții au fost deranjați de faptul că aceste persoane, acești rău intenționați, vor să le deranjeze modul în care ei înțeleg că stăpânesc parcela aceasta de pădure, și în clipa în care simt picior străin în preajma teritoriului pe care ei cred că îl stăpânesc cu desăvârșire, sar la atac fără să stea prea mult pe gânduri. Prin natura lor porcii mistreți sunt foarte agresivi cu oamenii, iar aceștia, sau cel puțin cel mai mare dintre ei este de părerea că acești musafiri nepoftiți ar trebui să plece cât mai repede de pe teritoriul său până ce nu va ajunge să îi împungă pe toți. Totuși priviți reacția cățelului care reușește cu brio să jongleze printre pericole și să își scape(oarecum) stăpânii de pericol!

No comments:

Post a Comment