Tuesday, July 14, 2015

BANCUL SERII !!! Distribuie mai departe și prietenilor !

- De ce se arde pâinea ?

- De ce rămâne femeia gravidă ?

- De ce nu are ursul coadă ?

Răspuns: Că nu au scos-o la timp !

Având într-adevăr umor te poate ajuta în viața de zi cu zi, te poate conecta cu alte persoane, te poate ajuta să îți găsești un partener sau o parteneră de viață (se spune că în momentul în care reușești să faci pe cineva să râdă, acesta se detensionează, simțindu-se din ce în ce mai bine alături de tine, deci practic cu cât reușești să o faci pe persoana dragă, cea alături de tine, mai mult să râdă, cu atât ai șanse mai mari să împărtășești cu ea un timp cât mai lung și să se simtă mai bine alături de tine), sau chiar să obții jobul preferat.

Un chestionar înmânat la 737 dintre cei mai influenți CEO ai Americii arată că 98 la sută dintre ei favorizează angajarea unui candidat ce are umor, în detrimentul unui ce nu are, așadar trebuie să ne îmbunătățim umorul pentru a avea o viață mai plăcută.

Dar cum își poate cineva îmbunătății umorul? Ei bine, am căutat pe internet și am aflat câteva sfaturi care ne pot ajuta să ne îmbunătățim spiritul de glumă. În primul rând trebuie să aflăm ceea ce ne face să râdem. Râsul în sinea sa era inconștient, adică pornește prin prisma unor procese inconștiente, și de asemenea este contagios(este de 30 de ori mai posibil să râdem în prezența altora decât singuri), deci practic într-un context social este mult mai posibil să râdem decât dacă am fi singuri

După ce am aflat ceea ce ne face să râdem (aici putem să ne ajutăm și de studiul pe care l-am afișat într-un articol anterior care spune că omul râde în momentul în care există un sentiment de superioritate, o diferență dintre așteptări și deznodământul bancului și o ”ușurare” după un moment de tensiune) trebuie să încercăm să învățăm jocuri de cuvinte și glumițe de sezon, ca să zic așa, pe care să le putem pune în aplicare mai târziu, de altfel, cred că trebuie să citim mult pentru a ne îmbogății vocabularul.

No comments:

Post a Comment