Thursday, July 23, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Rusul și Piscina !!!

E vară, e soare și e o căldură insuportabilă afară ! Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră așteaptă să se răcorească la o piscină, un ștrand sau chiar la mare. Dar până să ajungeți acolo vă propun să ne descrețim cu toții frunțile cu un videoclip l-aș putea numi în temă cu ceea ce vă spuneam mai înainte.

E plin internetul de clipuri în care rușii fac o mulțime de năzbâtii care mai de care mai amuzante sau interesante. Unul dintre aceste momente a fost imortalizat de nevasta bărbatului din imagini. Acesta și-a cumpărat o piscină nouă pentru curte, un model din acela gonflabil și a vrut să se laude la prietenii lui care nu au avut norocul și resursele necesare să își cumpere și ei o asemenea minunăție perfectă pentru zilele toride de vară.

Și totuși universul a lucrat împotriva aroganței lui iar videoclipul rezultat este unul în care se face de râs și nicidecum să se poată lăuda. Practic în momentul în care vrea să se arunce în piscină de pe scaunul lui de plastic acesta cedează sub greutatea lui și îi împiedică saltul glorios. Soția lui s-a amuzat copios și fără ca acesta să știe a pus clipul pe youtube pentru a împărții momentul amuzant cu cât mai multă lume. Acesat a luat în doar 2 zile peste 100 de mii de vizualizări devenind în scurt timp viral pe internet.

Sper să vă amuzați copios la acest videoclip chiar împreună cu prietenii. Cu siguranță după ce îl veți vedea veți zâmbi toată ziua, iar dacă mai aveți cunoștință de asemenea momente care sunt imortalizate pe internet nu ezitați să le trimiteți printr-un comentariu pentru a îl împărți mai apoi și cu ceilalți cititor ai noștri.

No comments:

Post a Comment