Friday, July 31, 2015

A Lipit Scoch pe O Vază Plină cu Apă - Când Am Văzut Cum Așează Florile Am Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Nimic nu aduce o bucurie mai mare decât un buchet mare și frumos colorat de flori parfumate. Și totuși pentru a ne bucura cum trebuie de ele am avea nevoie să le păstrăm cât mai mult și asta o putem face folosind o vază și aranjându-le cât mai frumos pe masa din sufragerie sau într-un loc la vedere. Iata metoda simplă prin care să expuneți în fața celor dragi cel mai frumos aranjament floral într-o vază simplă.

Metoda este pe cât de simplă pe atât de necostisitoare. Tot ce aveți nevoie este o vază obișnuită și o rolă de scoch transpartent nu foarte lat. Mai întâi aveți grijă să umpleți vaza trei sferturi cu apă iar după ce ați pus apa va trebui să ștergeți marginea de sus cu o cârpă uscată astfel încât să nu mai rămână nici un strop de apă pe suprafața vazei.

Luăm apoi rola de scoch și aplicăm benzi transversale succesive la distanțe relativ egale pentru a rezulta nouă orificii în care pot fi introduse cu ușurință florile fir cu fir. Acest aranjament ajută și la prelungirea duratei de viață a acestora ele ne mai ofilindu-se cu aceeași repeziciune cu care s-ar fi petrecut acest proces dacă ar fi stat înghesuite într-o parte.

Acum nu mai rămâne decât să vă puneți imaginația la încercare și să aranjați de fiecare dată buchetul de flori după această metodă într-un amestec de culori care să vă facă să vă simțiți mai bine atunci când îl priviți. Puteți face o surpriză partenerei întotdeauna aducându-i flori și aranjându-le după această tehnică. Cu siguranță o veți lăsa fără cuvinte și va îndrăgi nespus de mult ceea ce ați creat special pentru ea.

No comments:

Post a Comment