Tuesday, July 21, 2015

Mașinile Astea Modificate îți vor Sparge Fața Rău de Tot

Tactoare, mașini, camioane, toate Tunate! Pur și simplu nu pot să îmi dau seama ce este în mintea celor care se ocupă cu astfel de lucruri, desigur sunt adeptul într-o oarecare măsură că îți poți tuna mașina însă ceea ce se întâmplă în acest videoclip este de-a dreptul exagerat, adică vreau să spun că aceste persoane au dus arta tunatului de mașini până la limita bunului simț, aici cu siguranță vor fi o groază de persoane care îmi vor putea reproșa că exagerez, însă acesta este strict punctul meu de vedere.

Dacă ești posesor de mașină, cu siguranță trebuie să vezi acest videoclip, hai să zicem ca acesta nu trebuie privit integral, însă trebuie să arunci o privire înăuntrul său pentru a vedea până unde se poate duce spiritul de originalitate al unor pentru a putea face o comparație, asta în cazul în care ești pasionat de astfel de procedee, între gusturile, sau mai exact originalitatea altora aș putea spune, și gusturile tale.

Deliciul acestor clipuri poate fi observat aproape în fiecare moment, fiecare persoană punându-și amprenta asupra mașinii prin propriul său stil care ajunge să îi fie emblema în comunitățile din care face parte, sau cel puțin aceasta este credința celui care face un astfel de gest. Deci practic care este utilitatea acestor tunări de mașini? Păi în primul rând ar fi faptul că o astfel de mașină va putea ”alerga” cu o viteză mult mai mare, adică la concursuri, când îi ”pitești” mai mulți cai sub capotă, aceasta va putea să ia fața mașinilor concurente. Al doilea aspect sub care astfel de mașini sunt tunate este dorința de a ieși în evidență, de a epata prin propriile tale gusturi, ei bine stând să ne gândim și prima variantă denota tot un astfel de comportament.

Deci practic ce putem noi face, cel mult, este să ne relaxam pe scaun și să privim aceste mașini.

No comments:

Post a Comment