Monday, July 27, 2015

Are 5000 de Cai PUTERE - Stai Să Vezi Când O Turează La Blană !!!

Un pasionat de mașini adevărat va dori de fiecare dată o mașină din ce în ce mai puternică, cu mulți cai putere sub capotă și capabilă să atingă viteze incredibile. Pentru cei care se regăsesc în cuvintele mele de mai înainte videoclipul acesta este perfect de urmărit.Mașină mai puternică decât cea din imaginile de mai jos nu există pe întreaga planetă. Vei simți un gol în stomac când o să auzi sunetul motorului.

Mașina se numește Devel Sixteen și a fost prezentată pentru prima oară la salonul auto din Dubai. Gurile rele au fost sceptice si au afirmat că un asemenea monstru nu va prinde nici măcar un metru rulat pe asfalt, dar iată că s-a ajuns și la momentul când aceasta a putut să vadă lumina soarelui și să fie testată în fața curioșilor la capacitate maximă.

Devel Sixteen are un motor V16 de nici mai mult nici mai puțin de 5000 de cai putere. Acest monstu de sub capotă face ca bolidul să atingă viteza de la 0 la 100 kilometrii pe oră în doar 1,8 secunde un record absolut. Viteza maximă ce poate fi atinsă este amețitoare 560 km/h.Chiar dacă nu impresionează prin design, acesta putând să fie comparat cu un experiment nefericit între Lamborghini Veneno și Pagani Zonda R, Devel 16 compensează cu vârf și îndesat la capitolul performanțe.

Înițial mașina a fost precomandată la un preț de aproximativ de 1 milion de dolari. Primele trei comenzi au fost evident din partea unor persoane din Emiratele Arabe Unite. Se pare că pasiunea acestora pentru mașinile puternice s-a transformat în plăcerea de a avea orice bolid încă neapărut. Voi ce părere aveți de această superbitate ați avea curaj să vă dați o tură cu ea la viteză maximă ?

No comments:

Post a Comment