Monday, July 27, 2015

Vocea ei le-a făcut pielea găină, DAR Când s-au întors să o vadă au rămas FĂRĂ CUVINTE !!!

În ultimii ani concursurile de talente au căpătat o popularitate ieșită din comun. Acestea au fost promovate puternic pe canalele media iar performanțele cele mai reușite au ajuns de multe ori pe internet devenind virale și fiind văzute și de cei din alte țări care nu au avut acces la show-ul live.

O asemenea reprezentație este și clipul de mai jos. Imaginile cu Giedie Laroco o fetiță provenind dintr-o familie modesta din Filipine au făcut înconjurul lumii. Videoclipul a strâns peste 5 milioane de vizualizări iar comentariile au fost pe măsură toată lumea afirmând la unison că o asemenea voce este ceva greu de găsit și că merită să ajungă printre starurile țării sale ba chiar de ce nu să se lanseze și interanțional.

Vocea extraordinară a acestei fetițe de numai treisprezece anișori a atras admirația juraților și a pubilicului încă de la primele sunete scoase. Felul în care a interpretat și pasiunea acesteia care a pus-o pe toată durata piesei nu a dat senzația nimănui că ar fi un simplu copil ci o adevărată vedetă deja consacrată. La aceasta a ajutat probabil și piesa pe care a ținut să o interpreteze, piesă de o înaltă sensibilitate și emoție.

Pe partea de prezență scenică jurații nu au avut ce să îi reproșeze, spiritul în care aceasta a condus interpretarea făcând-o să aibă mișcări cât mai naturale ce nu au trădat o clipă faptul că era o începătoare în ale apariției pe scenă. Toate acestea au fost aplaudate la scenă deschisă atât de către publicul din sală dar mai ales de către jurați pe fața cărora se putea citi în timpul interpretării uimirea cum o fetiță așa firavă să fie atât de talentată dar la final au afișat o atitudine de apreciere asupra acesteia.

No comments:

Post a Comment