Wednesday, July 15, 2015

SIMPLU și UȘOR - Cum Să Îți Construiești Cea Mai Tare Piscină !!!

Vara este anotimpul pe care cei mai mulți dintre dumneavoastră îl îndrăgesc pentru că aveți ocazia sa vă bucurați de soare de vreme frumoasă și de cele mai multe ori de apa mării , a unui ștrand sau a unei piscine. Pentru cei care îndrăgesc să se bălăcească vara venim în întâmpinare cu soluția ideală pentru orice vară toridă.

Care este aceasta? Una foarte simplă pe care sunt convins că mulți dintre dumneavoastră o vor pune în practică după ce o vor vedea.Soluția cu care venim în întâmpinarea dumneavoastră este aceea de a vă construi propria piscină chiar la dumneavoastră acasă, piscină care nu vă va costa nici prea mult financiar și nu vă va solicita nici foarte mult efort dar care cu siguranță îi va face invidioși pe vecinii dumneavoastră cu designul și utilitatea ei.

Materialele de care aveți nevoie nu sunt foarte costisitoare și sunt ușor de procurat. În primul rând trebuie să aveți 12 paleți de lemn aceștia având undeva în jurul la 1,3 metri lungime și 1,1 metri lățime. Ei vor trebui așezați astfel încât să avem un spațiu de aproximativ 6 metri lungime și 4,5 metri lățime. În partea din interior paleții vor fi îmbrăcați cu plăci de OSB și astfel vom reuși să dăm o formă piscinei noastre. Pentru a prinde aceste plăci de paleții noștri putem folosi diferite elemente de prindere de preferabil metalice și îmbinări care să facă mai solidă construcția noastră.

În dreputl îmbinărilor precun și dedesubtul piscinei este recomandată folosirea unor bucăți de cauciuc. Abia după toate acestea se va pune o bucată mare impermeabilă de PVC care va susține apa ce urmează a fi pompată în piscină .Aceasta va trebui prinsă cu mare atenție pentru a nu exista riscul de a se rupe sau de a se mișca și a strica întreaga construcție.La final tot ce rămâne este utilizarea unui sistem de furtune cu ajutorul unei pompe pentru umplerea și golirea piscinei. Vă asigur că după ce vă veți construi propria piscină în felul acesta veți vedea cât de simplu și ieftin ne putem bucura de vară și apă chiar în propriul nostru spațiu.

No comments:

Post a Comment