Thursday, July 16, 2015

A luat un cuțit și a început să taie o roșie, CÂND am văzut ce a ieșit la final am rămas cu GURA CĂSCATĂ !!!

Mai mult ca sigur fiecare dintre dumneavoastră cei care citesc acest blog apreciază roșiile, mai ales acum când este vremea lor și sunt atât de gustoase. În întâmpinarea celor amintiți mai devreme venim cu un videoclip în care veți vedea cum puteți transforma o simplă roșie fie ea din grădina proprie sau cumpărată de la piață într-o adevărată operă de artă.

Tot ce aveți nevoie pentru a reuși este o roșie și două cuțite. Unul cu care veți face incizii în roșie astfel încât să o despărțiti în două bucăți identice care aducă aminte de forma unei flori, iar celălalt vă va ajuta să tăiați coaja subțire a acesteia rezultând în final o adevărată minune culinară și anume o floare de lotus făcută exclusiv din roșia dumneavoastră.

Roșia mai este denumită pătlăgică roșie sau în unele zone este cunoscută sub denumirea de tomată. Roșia este originară din zona de sud a Americii de Nord și partea nordică a Americii de Sud mai precis extinderea ei a pornit din mijlocul Mexicului și a ajuns până în centrul statului Peru.

Roșia este o plantă anuală care se cultivă cu precădere în zonele temperate cu o frecvență anuală la aproximativ toate latitudinile și care ocupă o supravață totală la nivelul globului pământesc de peste 3 milioane de hectare ceea ce reprezintă peste 30 la sută din totalul trenurilor alocate creșterii legumelor.

Înălțimea la care poate ajunge această plantă este cuprinsă între 1 și 3 metri, trunchiul ei este preponderent ierbos de aceeea el crește la fel ca o plantă cățărătoare comună agățându-se de tulpinele altor plante existente in apropiere sau chiar a unor bețe sau sârme. Frunzele acesteia pot avea o lungime cuprinsă între 10 și 25 de centimetri.

No comments:

Post a Comment