Tuesday, July 14, 2015

A Instalat o Hologramă în Cameră și A Speriat-o de s-a C#^C#T pe Ea !!!

FARSA asta DEPĂȘEȘTE orice limită și în materie de ingeniozitate și în materie de sperietură ca să-i zic așa. Acest cuplu este recunoscut pe internet drept unul dintre cele mai cunoscute cupluri ce își fac farse, ei au început din glumă, și observând că își pot câștiga existența cu ajutorul unor farse pe care să le posteze online, au ajuns la concluzia că ”De ce să nu împărțim și capra și varza, să îmbinăm utilul cu plăcutul și să nu ne apucăm noi de făcut niște bani serioși cu ajutorul acestor farse pe care le postăm online, dacă tot am început și ne merge.”

Ei bine, este corectă această gândire, și eu pot să îi spun că îi dau dreptate, de fiecare dată înainte să te arunci cu capul înainte într-un lucru ce poate părea promițător, sau care se poate transforma pe viitor, cine știe, într-un business profitabil, trebuie mai întâi testat pe o piață restrânsă și mai apoi lansat încetul cu încetul publicului larg. Însă așa cum se întâmplă în majoritatea business-urilor de divertisment, oamenii ajung să se plictisească, acest lucru stă în natura umană și nu avem ce-i face, cu puțin și își doresc din ce în ce mai mult, să vadă farse cât mai bune, glume cât mai amuzante, articole cât mai interesante, etc. Înțelegeți ideea, în cazul lor, farse cât mai bune.

Ei bine, și de aici lucrurile au început să ia o turnură din ce în ce mai interesantă. Ceea ce la început a părut o glumă, s-a transformat într-un job serios, nu? Și deci asta implică faptul că fiecare dintre cei doi sunt în continuă gardă în legătură cu orice suspicios ce poate avea loc în casă, și gândul îl va duce la faptul că persoana de lângă el îi face o farsă. O gândire oarecum logică dacă stai s-o privești din exterior. Ei bine în acest moment, fiecare dintre cei doi va trebui să se autodepășească în fața celuilalt pentru a-și face farsele credibile în fașa companionului pentru ca astfel să fie farsele ”bune” adică credibile și de spectacol.

Deci practic și-au perfecționat stilul până la un punct în care au devenit maeștrii. Păi așa zic și eu maestru, să investești bani într-un aparat care creează holograme pe care să îl amplasezi în camera prieteni în timp ce doarme pentru ca să o sperii să nu mai știe de ea :))) Hai să urmărim clipul și să ne amuzăm zic.

No comments:

Post a Comment