Tuesday, July 28, 2015

Smecheru cu Audi A6 îi Arată Degetul Mijlociu Șoferului De Tir - Stai Să Vezi Cum Se Răzbună Acesta !!!

Incidentele din trafic sunt din ce în ce mai des întâlnite. Motivele principale sunt indisciplina în trafic și nerespectarea regulilor de circulație. Un astfel de exemplu este si întâmplarea din videoclipul de mai jos. Vă recomand să-l urmăriți pentru a vă da seama ce înseamnă să fii indisciplinat în trafic și să nu repetați aceleași greșeli.

Un conducător auto cu un Audi A6 sătul de condusul în spatele unui camion hotărăște să facă o manevră periculoasă de depășire și îl devansează pe acesta pe linie continuă iar apoi se bagă brusc în fața lui.Șoferul cu tirul îl vede târziu și încearcă să frâneze dar aparent la prima vedere îl lovește ușor neproducând nici o pagubă pentru un moment.Dar în loc să treacă mai departe și să își continue deplasarea șoferul cu Audi hotărăște să îl mai șicaneze prin trafic.

După câteva secunde de frânat și accelerat succesiv șoferul de tir se enervează și nu mai frânează când îl vede pe acesta că încetinește brusc, gândindu-se probabil că nu poate fi găsit vinovat pentru accident deoarece camera de înregistrare a traficului din față era pornită și o putea prezenta ca probă polițiștilor. Impactul l-a făcut pe șoferul cu Audi să scoată mâna pe geam și să-i arate semne nepotrivite șoferului de tir.

Acesta nu s-a lăsat mai prejos și l-a mai tamponat de două, trei ori pe acesta până i-a îndoit mașina vizibil. Mai departe probabil cei doi șoferi s-au oprit și au chemat organele de poliție să facă lumină în acest caz și să îl pedepsească pe șoferul vinovat de indisciplină. Voi ce părere aveți a procedat corect șoferul de tir sau dreptatea este de partea șoferului cu Audi ?

No comments:

Post a Comment