Thursday, July 30, 2015

Polițiștii L-au Oprit În Trombă Pe Motociclistul Vitezoman - Dar Stai Să Vezi Surpriză Când Îl Prind !

Un incident de-a dreptul regretabil s-a petrecut într-una din zilele trecute în centrul capitalei Republicii Moldova, Chișinău. Un motociclist rula cu viteză mult peste limita maxim admisă pe unul dintre bulevardele capitalei Moldovei, el a fost reperat în trafic de câteva patrule de poliție care au pornit în trombă după el dar nu au reușit mare lucru în primele momente ale urmăririi deoarece motociclistul a pus o distanță și mai mare între el și echipajele.

La un moment dat motociclistul a crezut că a scăpat de urmăritori și s-a oprit liniștit la semafor ne mai crezând că are pe cineva pe urme. Surpriză totuși parcă de nicăieri un echipaj de poliție apare și se oprește exact lângă motociclist.Polițistul din dreapta dă să coboare pentru a îl imobiliza și interoga pe motociclist dar în momentul în care vrea să pună mâna pe el acesta demareză în trombă și cursa continuă. La un moment dat se observă apariția a încă unui echipaj semn că urmărirea devine din ce în ce mai serioasă și motociclistul este considerat un pericol public.

Trebuie să vă spun că astfel de incidente nu sunt izolate și în ziua de azi din ce în ce mai mulți participanți la trafic refuză să oprească la semnalele polițiștilor. Acestu lucru este deosebit de grav deși multi poate vor spune că și numărul abuzurilor acestora a crescut. Este foarte adevărat însă asta nu vă dă dreptul să nu respectați legea. Orice abuz al poliție trebuie raportat și cu siguranță cei ce vor face abuzuri vor fi pedepsiți conform legii.

Indisciplina în trafic a devenitun subiect la ordinea zilei și pentru prevenirea ei s-au inițiat o mulțime de campanii de la cele direct în stradă până la cele pe toate canalele media și mijloacele de comunicare în masă. Aceasta face în ultima perioadă din ce în ce mai multe victime.

No comments:

Post a Comment