Monday, July 27, 2015

Te Crezi INTELIGENT ??? Atunci REZOLVĂ ASTA !!!

Vă propun să rezolvați următorul test. Oricât ar pare de incredibil veți remarca la final că nu găsiți niciodată explicația potrivită. Și totuși aceasta există. Experimentul prezentat în videoclipul de mai jos este intitulat ”Cum să creezi ciocolată din nimic”. Titlul ce pare imposibil de crezut la prima vedere vă va arăta o perspectivă cum că lucrurile se întâmplă întocmai.

Cel ce a realizat acest truc și l-a prezentat pe canalul său oficial de youtube se numește Mariano Tomatis. Acesta este un tânăr originar din Italia care se intitulează ca fiind scriitor profesionist, director artistic și magician. Mariano Tomatis este considerat un fin tehnician al uimirii. Toate eforturile acestuia au fost canalizate în a reuși să îi ofere magiei o poziție în dezbaterile culturale contemporane.

Trucul acesta poate fi făcut prietenilor cu orice ocazie. Cu siguranță îi veți uimi și nu își vor da seama la început care este principiul care se aplică în momentul în care eliminăm de fiecare dată câte un pătrățel de ciocolată.Abia după câteva repetări probabil vor sesiza ce s-a întâmplat de fapt.Dar până atunci sigur vor fi fascinați de ceea ce le arătați și veți primi toată aprecierea și considerația lor.

Rezolvarea testului este una foarte simplă. De fiecare dată când eliminăm un pătrățel de ciocolată numărul acestora deși rământe același totuși de undeva din întreaga tabletă trebuie să lipsească. Atunci vă veți da seama că noua ciocolată rezultată fără un cub va avea de fapt același număr de pătrățele dar lungimea ei va fi mai mică întreaga cantitate dată la o parte distribuindu-se uniform practic și rămânand insesizabil mai scurtă.

No comments:

Post a Comment