Friday, July 31, 2015

Antonov An 225 - Cel Mai Mare Avion Cargo din Lume !!!

Oare cum o fi să pornești la bordul acestui avion într-o călătorie? Ce pot să zic, trebuie să fie o experiență extraordinară din moment ce este cel mai mare avion-cargo din lume, și cu siguranță foarte multe persoane au fost încântate de o decolare într-un astfel de avion. Videoclipul acesta m-a făcut să recunosc că o călătorie într-un astfel de avion trebuie să fie o plăcere și pe lângă aceasta, cu siguranță trebuie să fie și foarte sigur, sau cel puțin asta este presupunerea mea din moment ce își permit să realizeze un astfel de avion, cu certitudine măsurile de siguranță trebuie să se ridice la înălțime.

Dar cine s-ar fi gândit că un avion rusesc poate fi creat având o astfel de anvergură și niște astfel de dimensiuni, cu siguranță când ne gândim cu atenția la cine ar putea să construiască un avion de o așa dimensiune, în mine ne vin nume precum America, Germania, sau alte țări europene unde ar fi posibil ca o astfel de tehnică să ajute inginerii în creerea unui astfel de ”mastodont” al avioanelor, un avion cu niște dimensiuni aproape uriașe în comparație cu multe avioane de pe piață.

În orice caz, trecând peste toate aceste aspecte despre care am putea discuta o perioadă foarte lungă, să fim conștienți de modul în care un astfel de avion deculează, adică să fim atenți și să băgăm la cap cele ce ne sunt arătate în imaginile din cadrul acestui videoclip care este atașat în articolul de față, și să ne bucurăm că standardul tehnologiei din ziua de azi a reuști să avanseze până în acest punct și că putem să realizăm curse lungi și cum nu ne puteam gândi în trecut. Așadar să vizionăm videoclipul și să admirăm această minunăție tehnică.

No comments:

Post a Comment