Saturday, July 18, 2015

Șansă 1 la 11.000.000 - Rămâi cu GURA CĂSCATĂ când o să vezi ce a NĂSCUT !!!

Probabil mulți dintre dumneavoastră au văzut sau auzit de multe anomalii și ciudățenii privind nașterile atât la oameni cât și la animale dar din punctul meu de vedere așa ceva este foarte greu să vină cineva să afirme că avea cunoștință despre. Vă întrebați probabil ce este atât de spectaculos dar dacă veți urmări imaginile din clipul de mai jos vă veți edifica cu privire la această curiozitate pe care vă spun sincer și eu am avut-o înainte de a vedea despre ce este vorba.

Poate nu știați dar șansele ca o vacă să nască patru pui toți vii sunt echivalentul câștigării premiului cel mare la loterie. De fapt ca să fim mai preciși din punct de vedere matematic șansele de a da naștere la așa ceva în condiții normal sunt nici mai mult nici mai puțin de 1 la 11,2 milioane. Aceste date sunt confirmate de medicii veterinari specialiști in astfel de cazuri rare.

Și totuși se pare că există o vacă ce s-a gândit să dea peste cap aceste statistici si a năsuct patru vițeluși foarte drăguți și foarte important perfect sănătoși. Evenimentul s-a petrecut într-o fermă din Nordul statului american Texas lângă orășelul Arkansas. Aici proprietarul fermei a avut surpriza vieții, surpriză care însă îl va face celebru de acum încolo pentru acest lucru rarisim întâmplat chiar în ograda lui.

Fermierul și-a denumit cei patru vițeluși după celebrul joc de cuvinte cunoscut încă din copilărie Eeny, Meeny, Miny, Moo. Acesta a afirmat ” Știam că este însărcinată dar nu ne-am așteptat să se întâmple asta. A fost un șoc și pentru noi. Asta ne-a întrecut toate așteptările și toată imaginația”.

Ca în orice situație au fost și guri rele care au afirmat că de fapt cei patru vițeluși nu ar proveni de la aceeași mamă, dar pentru acestea proprietarul fermei a declarat că va face testele ADN pentru a le demonstra acestora că se înșeală și că nu este un impostor.

No comments:

Post a Comment