Sunday, July 12, 2015

A Auzit Sunete Ciudate În Mijlocul Nopții - Când A Coborât în Pivniță A ÎNGHEȚAT de SPAIMĂ !!!

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o experiență pe care cu siguranță nu o va uita toată viața lui. Aceasta l-a marcat puternic iar după ce veți vedea și voi imaginile vă veți da seama de gravitatea lucrurilor și îi veți da dreptate. Dacă mă întrebați până să văd imaginile din clipul de mai jos dacă iau în considerare existența unor situații bizare sa le spunem sau chiar paranormale răspunsul meu era unul radical, NU , nu există așa ceva, dar acum nu mai sunt atât de sigur că nu există așa ceva dovadă o face această întâmplare.

Ce s-a întâmplat mai exact ? Bărbatul a auzit sunete ciudate venite dinspre pivnita lui. Aceleași sunete se auziseră și cu o seară înainte dar acesta nu le-a băgat în seamă considerând că grijile sunt nejustificate și că zgomotele pot fi făcute de unul dintre animalele vecinilor. Dar după ce a văzut că sunetele se repetă și în noaptea următoare a decis să investigheze singur și să descopere care este cauza acestor sunete înfricoșătoare.

A luat camera de filmat și a pornit în aventura ce avea să îi schimbe sensul vieții chiar în casa unde locuia de atâta timp. În drumul său prin casa întunecată și-a dat seama că zgomotul își mărește intensitatea pe măsură ce se apropie de pivnița casei. Așadar s-a îndreptat spre aceasta dar la jumătatea drumului în timp ce cobora s-a cutremurat pur și simplu. În întuneric au început să sclipească doi ochi foarte patrunzători iar o creatură care părea fără păr a început să se ascundă după ce a l-a zărit pe bărbat îndreptându-se spre ea.

Vizibil speriat acesta a luat-o la fugă înapoi pentru a pune mâna pe o armă sau un obiect contondent și a se întoarce să rezolve cazul creaturii ciudate din propria pivniță. Surpriza a fost imensă deoarece în momentul în care s-a întors nu mai era nimeni acolo. Și după acea noapte nimic nu a mai fost la fel. Chiar dacă a rămâs în gardă seară de seară se pare că această creatură înfricoșătoare nu s-a mai întors în pivnița acestuia.

No comments:

Post a Comment