Monday, July 20, 2015

Ce se Întâmplă Când Bagi 173 de Ouă în Aparatul de Micorunde

NU CRED! Pe cuvântul meu de onoare de pot să cred așa ceva! Nu m-aș fi așteptat niciodată să se întâmple așa ceva în momentul în care a introdus ouăle în aparatul de microunde. Sincer să fiu, acum este pentru prima dată când am văzut ce se întâmplă dacă introduci 1 ou în microunde, bine că nu a făcut întâmplarea să rămânem într-o zi fără gaze ca să ne dăm seama pe propria noastră piele că nu este bine să introduci la încălzit un ou în aparatul de microunde.

Dar ce vorbesc eu aici? De 1 ou? păi experimentul nostru se bazează nu doar pe un singur ou ce este introdus în microunde, ci mai exact pe 173, și cam la ce vă gândeați, să știți că o să vă depășească toate așteptările, păi mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă cineva, vreun grup de acesta de copii rebeli, ar fi încercat să introducă ouăle în aparat în bucătăria casei. Cu siguranță aveau șanse destul de mari să nu scape vii din încăpere dacă ar fi insistat să filmeze ”experimentul” de la fața locului, fiind prezenți și ei.

Deci asfel de experimente trebuiesc făcute doar de către specialiști în cadre special amenajate, și nicidecum la întâmplare, asta în cazul în care cuiva îi vine ideea să încerce așa ceva, însă sunt mai mult decât sigur că după ce veți urmări videoclipul până la capăt vă va ieși total din minte această idee și nici măcar nu veți mai lua în considerare să puneți la care un astfel de eveniment, nici măcar ca răzbunare pe un dușman.

Dacă stați și priviți sfârșitul videoclipului o să realizați că mai nimic din întreaga carcasă nu a mai rămas întreagă și probabil întreaga ”distracție” ar costa pe cineva care nu are un buget de filmări o sumă de bani pe care nu ar mai avea de ce să o risipească din momentul în care au văzut deja ceea ce se întâmplă în imagini. Așadar vizionare plăcută sub îndemnul să nu carecumva să încercați așa ceva vreodată.

No comments:

Post a Comment