Saturday, July 18, 2015

Își Făcea Poze Deocheate Nebuna Pe Malul Mării, DAR Nici Prin Gând Nu-i Trecea Ce O Să Pățească !!!

Nu ați simțit nevoia de multe ori că ați avea nevoie de camera de filmat sau de un dispozitiv să captați imagini video în orice moment. Eu unul personal mi-aș dori să fiu pregătit în orice moment cu o cameră sau cu telefonul mobil pentru a putea surprinde cele mai jenante și mai amuzante gafe ale prietenilor mei. Într-adevăr poate pentru personajele principale ale acestor momente nu este tocmai comod să fie filmate dar cu siguranță vor dori să împartă momentele amuzante cu cei dragi sau cu alții după ce vor trece de șocul producerii lor.

În cazul videoclipului de mai jos totul este conform celor pe care vi le spuneam mai sus, și anume persoanele care sunt surprinse în aceste situații mai puțin confortabile cu siguranță și-ar fi dorit ca în momentul acela să nu fie nici o cameră de luat vederi prin preajmă dar la fel de sigur este că după ce au văzut la rece ce s-a întâmplat s-au amuzat teribil.

Așadar toate momentele amuzante și situațiile penibile și jenante ale acestor eroi au fost puse cap la cap de către producătorii de la Failarmy celebrul canal de Youtube care are aproximativ 8 milioane de subscriberi din lumea întreagă. Veți găsi aici gafe ce au în prim plan fete aflate pe malul mării, bărbați la piscină, situații penibile în trafic, momente jenante în timpul practicării unui sport fie el extrem sau de echipa și multe altele capabile să vă aducă buna dispoziție și să vă facă să vă amuzați teribil.

Privește atent toată compilația și spune-ne printr-un comentariu care ți s-a părut ție cea mai amuzantă fază și ce astfel de momente jenante ai trăit pe propria piele. Distribuie acest material mai departe și pritetenilor tăi cărora cu siguranță le vei face și lor ziua mai bună și veți râde împreună pe marginea momentelor hilare pe care le-ați văzut în acest clip.

No comments:

Post a Comment