Wednesday, July 29, 2015

A Cioplit O Bucată De Lemn Și A Pus-o Pe Un Pick-up - Când A Auzit Ce Sunet Iese A Rămas MUT de UIMIRE !!!

Sunt convinsă că mulți dintre dumneavăoastră au printre membrii familiei sau printre prieteni persoane care afirmă sus și tare că oirce tip de CD sau de melodie digitală este cu mult inferioară față de sunetele pe care le poate scoate un vinil adevărat. Aceste persoane sunt catalogate de către cei din jur ca fiind snobi de vinil dar oare nu cumva au dreptate când spun aceste lucruri?

Dar cum ați reacționa dacă v-aș spune că vinilul nu este singurul lucru care poate fi ascultat pe un pick-up.Nu o să ghiciți niciodată ce poate fi dar vă asigur că mai este un material care atunci când este pus la pick-up scoate niște sunete uimitor de clare capabile să îl facă să asculte continuu și pe cel mai mare pasionat și fin critic al muzicii clasice.

Construit de artistul Bartholomaus Traubeck, acest player atașat la pick-up poate să citească inelele copacilor și să transforme totul în muzică de pian.Procesul este unul destul de simplu dar a fost greu până a fost implementat practic inelele anuale ale unui copac au fost scanate de acest braț iar amenajarea lor și textura pe care o au în cadrul bucății de trunchi a fost tradusă din punct de vedere al sunetului în muzică. În urma utilizării mai multor bucăți din copaci s-a ajuns la concluzia că fiecare copac are un sunet aparte și creează o piesă diferită de celelalte.

Proiectul acestui artist a fost intitulat sugestiv ”Anii” aluzie la inelele copacilor ale căror număr semnifică vârsta acestora.În videoclipul prezentat ați putut auzi doar o mică parte din sunetele minunate scoase de aceste bucăți de lemn. Pentru mai multe detalii căutați pe site-ul artistului și veți afla lucruri nemaipomenite acolo demne de un inovator în materie adevărat.

No comments:

Post a Comment