Wednesday, July 22, 2015

A turat blană ”Lamborghini Veneno” - Când am auzit cum face am crezut că ia foc cu totul

Când turezi mașina asta la maxim trezești morții din cimitre! Nu vă mai trebuie nici slujbă nici nimic, îi iei și îi aduci acasă. Bine acum serios vorbind, acest exemplar de mașină, estimat la 4,5 milioane de dolari a fost prezentat într-o gală din anul 2013 în California - Statele Unite ale Americii. Acest Lamborghini Veneno LP 750-4 este pus în funcțiune de un motor V12 - 6.5 litri care poate produce până la 750 de cai putere !!! Imaginați-vă ce puteți face cu o astfel de mașină pe străzile din România. Ah stai... Am zis România? Vroiam să zic Germania, că în România nu prea ai ce să faci cu o astfel de mașină, atât de puternică este.

În clipa în care ajungi cu un astfel de lamborghini pe o autostradă calumea, și aici nu mă refer pe o autostradă cu 2 benzi, ci pe un Autobahn serios, sau pe una din autostrăzile americane cu 5-7-10 benzi pe sens, în clipa respectivă poți să te consideri stăpânul acelei șosele, desigur mai este un grup foarte mic de mașini ce poate rivaliza din punct de vedere al vitezei cu aceasta însă acestea se pot număra pe degetul unei singure mâini, șansa ca să te întâlnești cu un astfel de exemplar este extrem de redusă, ca să nu zic chiar infimă.

Și chiar dacă reușești să te întâlnești cu un astfel de exemplar, cu siguranță vei putea, în cazul în care ești un șofer cu experiență, ceea ce cu siguranță trebuie să fii în cazul în care te urci la volanul unei astfel de mașini, să îi ții față destul de bine. Până la urmă ce discut eu despre așa ceva, în momentul în care ai o astfel de mașină, prea puțin mai ești interesat de astfel de întreceri, desigur mintea îți stă la început la verificarea întregii sale capabilități în materie de viteză, însă după un timp, această dorință se duce treptat, și rămâne doar bucuria că ai o astfel de mașină.

No comments:

Post a Comment