Friday, July 24, 2015

Comedia in Rusia - LEȘINI de RÂS ! Pur si simplu LEȘINI de RÂS !!!

N-AI CUUM !!! Deci N-AI CUUM ce se întâmplă în videoclipul acesta, pur și simplu ești trecut prin toate experiențele prin care poți să treci, de la accidente de mașini, până la cai scăpați liberi pe străzi, și oameni morți de beți care cară mese în dinți. Acest videoclip pot spune că sintetizează, hai bine, poate este prea mult spus sintetizează, scoate în evidență toate sau nu chiar toate, ci majoritatea defectelor de comportament pe care le putem într-o întâlni într-o țară anume și din punctul meu de vedere astfel de comportamente nu sunt deloc cele mai înțelepte, însă nu putem avea pretenția de la toată lumea să se comporte precum un etalon al bunei purtări.

Dacă tot ne-a fost dat să vedem filmate astfel de filmare, cel puțin să băgăm la cap anumite concluzii pe care le tragem din astfel de comportamente, și anume că trebuie să avem grijă să le evităm cu desăvârșire dacă dorim să devenim cea mai bună variantă a noastră posibilă. Cu siguranță că un astfel de lucru, o astfel de cerință este imposibil de acceptat pentru majoritatea dintre noi, mai ales dacă luăm în considerare abstractitatea ei.

Practic pentru unii un anumit comportament înseamnă cea mai corectă purtare, iar pentru alții în același timp, același comportament reprezintă o purtare foarte proastă, deci să nu ne mirăm dacă nu vom ajunge la un numitor comun în timp ce căutăm idealul. Fiecare persoană ar trebui să se uite înăuntrul său și să își pună anumite semne de întrebare, fapt care ar determina o schimbare în comportamentul său, desigur asta daca ar fi onest cu sine însuși și nu s-ar păcăli prin aprecieri greșite. Însă să lăsăm acest subiect dificil de atacat la o parte și să ne uităm la filmulețul atașat și să evităm astfel de greșeli de comportament.

No comments:

Post a Comment