Monday, July 13, 2015

A Băgat O Minge În Grajdul Calului - Când A Văzut Ce Face Cu Ea A LEȘINAT de RÂS !!!

Majoritatea dintre noi mai ales cei care dețin câini, pisici știu cât de multă bucurie aduc mingiile de cauciuc acestor animăluțe. Dar oare sunteți curioși să vedeți ce se întâmplă când beneficiarul acestui tip de minge este un caluț? Veți rămâne surprinși să descoperiți că și aceștia se bucură la fel de mult de plăcerea de a se juca în acest fel.

Caluțul din imagini are cinci ani și a fost numit de către stăpânii lui Ficcochino. El este un cal de dresaj și a fost adus din Germania pentru a participa la diferite competiții de specialitate. Totuși în timpul său liber acesta se relaxează diferit de un caluț obișnuit și anume se joacă cu mult entuziasm cu o minge de cauciuc de dimensiuni considerabile. După cum puteți vedea bucuria lui Ficcochino este maximă în momentul în care stăpâna îl lasă sa se joace liber.

Calul este un mamifer erbivor având dimensiunile considerabile. Culorile prin care se pot distinge caii sunt în număr de cinci și anume : alb, negru, murg, sur sau roib.În funcție de rasa acestuia dar și de condițiile și mediul în care trăiesc aceștia pot avea o durată de viață de aproximativ 25 chiar până la 30 de ani. Au fost consemnate exemplare care trăiesc aproximativ 40 de ani dar acestea sunt destul de rare. Ca o curiozitate calul care a trăit cel mai mult vreodată a avut nici mai mult nici mai puțin de 62 de ani.

În ceea ce privește mărimea și măsurarea cailor aceasta se face luând în considerare punctul în care gâtul se intersectează cu spatele.Înălțimea cailor se măsoară într-o unitate de măsură numită Hands cu submultiplul inchi. Mărimea acestora este variabilă în funcție de mai mulți factori cum ar fi tipul de rasă, nutriția.Există cai ce cântăresc până la 500, 600 de kilograme.

No comments:

Post a Comment