Monday, July 27, 2015

Un Indian Rămâne Singur În Cameră Cu O Femeie Beată - Fii ATENT Ce Urmează !!!

La prima vedere videoclipul de mai jos pare să fie interesant doar pentru partea masculină a celor care ne urmăreasc dar veți descoperi pe parcursul lui că și partea feminină este direct interesată de aspectele ce se petrec aici. În primul rând scopul clipului este unul educațional și face parte dintr-o campanie demarată în india datorita numărului mare de abuzuri care au loc la adresa femeilor.

După cum se știe populația Indiei este în continuă creștere atingând pragul de 1,2 miliarde de persoane și se îndreaptă amenințător către prima poziție ocupată de China care are peste 1,3 miliarde de locuitori. În acest context au apărut și foarte multe abuzuri la adresa femeilor tocmai știindu-se rata mare de nașteri care există în acest teritoriu.Așadar urmăriți clipul care trage un semnal de alarmă foarte serios și care poate să fie util și la noi în țară în contextul ultimelor evenimente petrecute mai ales în zona Vasluiului.

Într-o cameră de hotel se află un bărbat destul de tânăr împreună cu o domnișoară la fel de tânără. Se pare că cei doi discută despre viața personală a fetei și au în jurul lor mai multe sticle de bere. Astfel că într-un timp destul de scurt domnișoara din imagini se amețește bine și rămâne aproape de neclintit pe pat. De aici toți s-ar aștepta ca tânărul să profite de ea pentru că practic aflându-se acolo cu el am putea crede că există și consimțământul acesteia.

Așadar tânărul nu face ceea ce probabil majoritatea dintre bărbați ar încerca să facă ci ne arată calea pe care trebuie să o urmăm într-o astfel de situație și cum trebuie să se comporte un bărbat adevărat când vine vorba de așa ceva. Este clar că numai având o atitudine de prețuire față de persoanele din jurul nostru și de a nu face rău pentru simpla noastră plăcere putem spune că lumea s-ar îndrepta către ceva mai bun.

No comments:

Post a Comment