Sunday, July 5, 2015

Doi RUMÂNI Au Fost Prinși La FURAT În ANGLIA - Reacția Acestora Te Lasă FĂRĂ CUVINTE !!!

Tot mai dese sunt reportajele în care cetățeni din Europa de Est sunt prinși făcând infracțiuni în partea vestică a Uniunii Europene. Majoritatea dintre aceștia sunt catalogați a fi români și deci avem dovada de ce există atâtea vorbe urâte în afara granițelor despre compatrioții noștri.

Unul dintre locurile preferate de aceștia pentru a comite ilegalități se pare că este Anglia. Aici autoritățile sunt din ce în ce mai îngrijorate de creșterea numărului infracțiunilor mai ales făcute de cetățeni veniți din alte țări ale Uniunii europene. Pentru aceasta în marile orașe ale Regatului Unit au fost luate măsuri suplimentare de securitate prin montarea a numeroase camere de supraveghere îndreptate mai ales înspre obiectivele știute de autorități ca fiind vulnerabile în fața hoților.

În orașelul englez Luton un astfel de sistem de supraveghere a fost montat împreună cu 120 de camere. Persoanele care supraveghează ce se întâmplă pe aceste camere au linie directă cu poliția și reclamă cea mai mică mișcare infracțională în câteva secunde pentru a evita situațiile în care infractorii se fac nevăzuți și nu mai pot fi prinși.

În cazul de față un grup de români se pare că au atentat la pachetele de caritate lăsate de populația orășelului într-un loc special amenajat pentru cei nevoiași. Acești infractori fără scrupule golesc containerul și pleacă cu toate lucrurile cu încărcate într-o dubiță. Supraveghetorii reclamă poliției cele petrecute iar un ofițer de poliție îi prinde în trafic și îi arestează pe cei doi infractori care evident că nu își recunosc faptele și încearcă să îl inducă în eroare pe omul legii. Ba mai mult la secția de poliție în loc să coopereze pentru rezolvarea situației acestia încep să înjure in limba proprie și devin recalcitranți.

No comments:

Post a Comment