Monday, July 6, 2015

Un Bărbat și-a Băgat Pisica la Raze-X - Ce s-a Întâmplat După i-a Dat cu Virgulă

Păi da CRED ȘI EU !!! Se aștepta cineva să se întâmple altceva? Eu unul sunt oarecum liniștit că a scăpat doar cu atât. Păi cine știe ce se putea de ambele părți. Dar mai întâi hai să vă povestesc ce s-a întâmplat.

Un posesor de o pisică drăguță, în momentul în care a dorit să se îmbarce într-un zbor pe aeroportul din Los Angeles cum necum, din greșeală (se presupune) și-a plasat pisicuța pe banda care duce spre a fi verificată de razele x.

În momentul în care reprezentativii aeroportului au observat ce se vede pe ecranul prin care verificau ca totul să fie în regulă în pachetele persoanelor ce doresc să călătorească, s-au panicat dintr-o dată, în clipa în care zvonul s-a răspândit în împrejurul aeroportului o grămadă de persoane total înspăimântate s-au prezentat să verifice și ei la rândul lor ce se întâmplă

La început însă, la o primă vedere, cei responsabili de verificarea bagajelor s-au speriat crezând că ar putea fi altceva înăuntru, cine știe ce, apoi și-au dat seama că singura variantă posibilă este ca înăuntru să fie o pisicuță.

Sincer la auzul știrii, prima întrebare pe care mi-am pus-o este: ”Ce se întâmplă cu pisicuța în clipa în care este introdusă și supusă razelor x??” - Am fost imediat liniștit de vestea cum că pisica nu va păți nimic, deoarece un astfel de mic procentaj de radiație ce ajunge în contact cu ea nu o poate afecta pe termen lung, sau cel puțin asta este ceea ce a declarat un medic veterinar în momentul în care a fost întrebat de reporteri ce repercursiuni ar putea avea pentru pisicuță acest tratament.

Deci practic, putem fii liniștiți, totul se va termina cu bine în această împrejurare, și pisicuța nu va avea de suferit pe termen lung, poate doar o perioadă scurtă de pe urma stresului de a fi supusă unui astfel de tratament.

No comments:

Post a Comment