Monday, July 6, 2015

Asta e cel mai Periculos POD din LUME! Podul Care îi dă și celui mai Experimentat Șofer COȘMARURI

Te crezi șofer bun, nu? Probabil ai câteva zeci de mii de kilometrii conduși, cu siguranță ai trecut prin multe aventuri pe drumurile țării noastre, pe care cu toții știm în ce stare se află majoritatea, cel mai de înțeles este că te descurci destul de bile la volanul unei mașini, indiferent câți cai putere ar avea sub bord.

Ei bine, treaba cu acest pod stă într-un mod diferit, nu în totalitate diferit, probabil dacă te aflii în categoria celor de mai sus, cu siguranță poți face față cu brio peste încercarea de a traversa acest pod, mai exact podului Eshima Ohashi, însă cu siguranță un șofer neexperimentat nu ar avea nici măcar curajul să încerce să se urce pe un astfel de pod, nici nu vreau să mă gândesc cum ar reacționa un șofer care are lămâile în geam în momentul în care ar observa că mașina sa nu îi mai trage în clipa în care încearcă să se urce pe acest pod. Probabil, la început va încerca să tureze mașina mai puternic, introducând-o într-o viteză inferioară, apoi văzând ce se întâmplă probabil ar transpira de emoții până ar reuși să îl traverseze în totalitate.

Acest pod fiind construit cu intenția de a putea fi traversat de vase pe dedesubtul său, a devenit o adevărată atracție turistică în ultima perioadă în Japonia, foarte multe persoane făcut un fel de pelerinaj automobilistic, doar cu intenția de a traversa acest pod la volanul proprii mașini. Însă aceasta nu s-a dovedit a fi o experiență extraordinar de dificilă pentru șoferii experimentați ci dimpotrivă, ei au petrecut clipele la volanul mașinii extraordinar de plăcute în momentul în care traversau acest măreț pod japonez, ele s-au dovedit o adevărată corvoadă pentru cei care nu știu să își stăpânească bine mașina.

În cele din urmă vă anunțăm că a fost o adevărată plăcere să urmărim acest videoclip și practic să traversăm și noi podul alături de persoanele care au realizat acest videoclip. Sper ca și vouă să vă fi plăcut la fel de mult.

No comments:

Post a Comment