Monday, July 6, 2015

O Conversație ce A Făcut Înconjurul Internetului

Un schimb de replici pe care dacă nu l-ai văzut, trebuie să îl vezi, simplu și direct și-a făcut efectul asupra iubitului acestei femei din prima clipă în care l-a citit și foarte probabil ca mulți dintre voi să se fi întâlnit cel puțin o dată cu acest mesaj pe internet.

În cazul în care nu l-ai văzut, sunt nevoit să mă repet, acesta este momentul cel mai potrivit în care poți să citești în întregime această replică. Practic în ziua de azi, băieții cred că pot să își păcălească prietenele fără ca acestea să se prindă despre ceea ce fac ei de fapt. Majoritatea fetelor, și ele la rândul lor își iau măsuri de precauție în clipa în care un băiat le dă de bănuit în legătură cu relația pe care o au aceștia împreună. Cu siguranță și voi fetele, având relații mai lungi cu anumiți băieți, în momentul în care aceștia încep să răspundă într-un mod ciudat la întrebările pe care voi i le-ați adresat, începeți să vă puneți propriile semne de întrebare.

În același mod și băieții în clipa în care se atașează de prietena lor, cu prima ocazie cu acre simt o bănuială de infidelitate, aceștia sunt cu urechile ciulite să vadă despre ce este vorba de fapt.

Acestea fiind spuse, cu siguranță acest mesaj vă va înveseli și vă va face ziua mai bună luând în considerare că a devenit atât de viral pe internet, este demonstrația cea mai clară că imaginea aceasta amuză pe majoritatea dintre cei care o privesc

No comments:

Post a Comment