Monday, July 6, 2015

Bărbații au înghețat când au văzut-o cum a ieșit în oraș !!!

Tânăra din imaginile următoare a reușită să creeze rumoare în jurul ei cu ținuta pe care a ales-o și totodată i-a făcut pe bărbați să își pună mâinile la ochi de rușinea ei.

Domnișoara pe care o vedeți deține de fapt un blog foarte renumit în Regatul Unit al Marii Britanii și a adoptat această ținută pentru a demonstra un experiment propus de una dintre cititoarele blogului ei. În ce a constat exeperimentul mai precis? Foarte simplu aceasta s-a îmbrăcat cu o pereche de ciorapi speciali la care a asortat o rochiță albă scurtă deasupra genunchilor. Dar ce face să fie atât de specială perechea asta de ciorapi este faptul că aceștia nu au suprafața fină așa cum s-ar aștepta orice persoană normală ci au aplicat pe ei un păr asemănător celui natural de pe picioare. Ei au fost denumiți de inventatori ciorapii anti-agresiuni și sunt comercializați cu precădere în China și India două țări care datorită numărului mare al populației se confruntă cu probleme majore în ceea ce privește agresiunile la adresa femeilor.

Așadar domnișoara a ieșit astfel îmbrăcată și afișând un zâmbet larg a încercat să fie politicoasă cu toti bărăbații cu care s-a întâlnit pe stradă în plimbarea ei. Ba chiar mai mult cu unii dintre ei a încerca să și flirteze. Bineînțeles că fără nici cea mai mică reușită deoarece toți cei ce au văzut-o s-au arătat dezgustați de ceea ce au văzut pe picioarele acesteia. Ba mai mult mulți au apostrofat-o că a ieșit neepilată și că poluează vizual.

Experimentul a fost așadar un succes total tânăra demonstrând că și dacă ai vrea să atragi un bărbat în vrăjile tale și să îl cucerești este practic imposibil deoarece la vederea picioarelor aceștia refuză să continue discuția și se retrag mai mult sau mai puțin politicos. Putem spune că această soluție este una surprinzător de eficientă pentru prețul redus pe care îl are și că mai mult ca sigur această modă a acestui tip de ciorapi va fi adoptată de femeile care se simt în nesiguranță circulând singure pe stradă.

No comments:

Post a Comment