Thursday, July 2, 2015

MORI DE RÂS !!! A băut 6 Beri în 2 Minute, Dar Stai Să Vezi Ce Pățește !

Este plin internetul de provocări care mai de care mai amuzante și mai interesante, dar după părerea mea cele mai distractive rămân de departe provocările când trebuie să mănânci sau să bei o cantitate mare într-un timp foarte scurt.Aceste provocări îți solicită organismul până la extrem și de multe ori se ajunge la situații haioase. Într-adevăr există și riscul unor situații neprevăzute de-a dreptul neplăcute.

În cazul de față tipul acesta din Australia a fost provocat de prietenii săi să bea 6 sticle de bere în mai puțin de 2 minute. Acesta a acceptat provocarea și i-a pus pe aceștia să-i aducă cele șase beri pentru a putea să o îndeplinească. Zis și făcut după ce s-a trezit cu sticlele în față a început al nostru să le dea pe gât una câte una cu o repeziciune de zici că le descărca într-o pâlnie. După nici două minute bărbatul terminase deja cele șase sticle cu bere și sub uralele prietenilor care l-au provocat și l-au asistat pe durata întregului exercițiu se pregătea să își sărbătorească victoria. Dar la sfârșit ce să vezi, Surpriză . Bărbatul a eliminat pe gură toate cele băute în cele două minute, dar partea cea mai amuzantă acum vine când cel pe care a dat este chiar prietenul care l-a provocat mai devreme.

Berea este printre cele mai cunoscute și savurate băuturi alcoolice din întreaga lume.Aceasta este produsă din câteva ingrediente 100% naturale și anume: apă, malț, hamei și drojdie de bere. În medie alcolemia berii este de aproximativ 5% dar există bineînțeles și berea fără alcool care are un maxim de 0,5% alcool concepută mai ales pentru șoferi.

Temperatura la care este de preferat să se consume berea este cuprinsă între valorile de 6 și 8 grade Celsius. În țara noastră berea a fost inclusă în categoria alimente.

No comments:

Post a Comment