Thursday, July 2, 2015

Metoda GENIALĂ Prin Care Scapi De Amenzile De la Poliția Rutieră !!!

Amenzile pentru depășirea vitezei regulamentare sunt cele mai mari coșmaruri pentru șoferii ce utilizează drumurile din România mai ales că pentru ei mereu există scuza că infrastructura nu permite parcurgerea unor distanțe mai mari într-un timp relativ scurt și deci de multe ori sunt nevoiți să apese mai tare pedala de accelerație.

Și ca să se confirme celebra vorbă că românul este inventiv și găsește o soluție la orice bătaie de cap iată că niște cetățeni au ajus să comercializeze o soluție menită să te scape de mai multe tipuri de amenzi cum ar fi cele de radar sau cele pentru rovigneta.

Soluția este un nou tip de plăcuțe de înmatriculare care te vor scăpa ca prin minune de pedepsele polițiștilor.Demonstrația unui șofer din Prahova care folosește un astfel de tip de plăcuțe arată că la o simplă atingere a unui buton plăcuța de înmatriculare originală este acoperită cu o folie de plastic iar în acel moment practic radarului sau oricărei camere de filmat îi este imposibil să detecteze numărul de înmatriculare al mașinii respective.

Cei de la poliție avertizează că au date sigure despre astfel de practici ale șoferilor din România și au precizat că vor lua măsuri contravenționale împotriva celor ce folosesc astfel de sisteme amenziela fiind cuprinse între 180 și 270 de lei.

În ciuda acestor avertismente tot mai mulți șoferi au început să achiziționeze astfel de sisteme și să le monteze pe mașinile proprii deoarece riscul de a fi detectate este destul de mic iar utilitatea lor pentru a îi scăpa de amenzile neplăcute este destul de mare. Mai precis acestea aduc o economie de câteva sute de lei lunar mai ales șoferilor care depășesc mai des viteza regulamentară.

No comments:

Post a Comment