Thursday, July 2, 2015

Mergea liniștit la plimbare cu bicicleta - Când a văzut ce apare pe cer a rămas blocat !

Oamenii au fost încă din cele mai vechi timpuri fascinați de-a dreptul de natură și de fenomenele petrecute în aceasta care mai de care mai ciudate, mai neobișnuite și mai de neînțeles.Același lucur îl putem afirma și despre fenomenul care apare în filmarea prezentată mai jos.

Întregul eveniment are loc în Statele Unite ale Americii mai precis în zona Greenwood a statului Indiana.Cel care a surprins fenomenul petrecut a fost un biciclist aflat în plimbarea lui obișnuită cu bicicleta din acea zi. În momentul când și-a ridicat privirea spre cer acesta avea să vadă ceva ce până atunci nu credea că se poate. Mai precis pe cerul înnorat a apărut ceva asemănător unei raze de soare groase care pur și simplu a început să danseze printre nori. Vă dați seama de că întregul spectacol nu a putut rămâne neimortalizat și atunci biciclistul a scos telefonul mobil cu care a început să filmeze tot ceea ce avea să se întâmple în continuare.

După ce a încheiat plimbarea cu bicicleta și a ajuns acasă a încărcat clipul pe internet iar acesta a ajuns viral în doar câteva ore. O mulțime de oameni s-au arătat interesați să afle ce s-a întâmplat de fapt în acea zi pe cerul înnorat.

Explicația este una cât se poate de simplă. Fenomenul natural mai este cunoscut și sub denumirea de Crown Flash și deci nu este nici o intervenție divină la mijloc sau a unor extratereștii care survolează Pământul.Fenomenul se poate manifesta doar în timp ce cerul este înnorat deoarece este alcătuit dintr-un cumul de proprietăți ale unor tipuri de nori care își schimbă direcția datorită câmpurilor electrice ale acestora brusc și generează fascicule de lumină impresionante. În cazul unui fulger spre exemplu cristalele de gheață din interiorul norilor își pot schimba cu rapiditate orientarea iar atunci imaginea unei lumini pe cer care pur și simplu parcă dansează este asigurată.

No comments:

Post a Comment