Wednesday, July 1, 2015

Clipe de COȘMAR Trăite de PARIS HILTON în Avion - Fii ATENT cum se termină totul !!!

Celebra Paris Hilton nu va uita prea curând clipele petrecute în acest avion în care a avut parte de probabil cea mai de infarct farsă pe care ați văzut-o vreodată. Cel care a pus la cale acest eveniment a fost actorul și realizatorul de televiziune Ramez Galal care a reușit să o facă pe aceasta să creadă că tot ce se petrece în avion în jurul ei este perfect adevărat.

În ediția din timpul Ramadanului, Ramez Galal s-a gândit că cel mai potrivit mod de a atrage interesul telespectatorilor pentru emisiunea lui ar fi să îi facă o farsă unei vedete internaționale cum ar fi Paris Hilton. Acesta și-a pus planul de bătaie la punct și a urmărit programul pe care aceasta îl avea pentru a duce totul la bun sfârșit.

Așadar celebra vedetă se afla pentru deschiderea unui nou hotel de lux în Dubai, din Emiratele Arabe Unite iar după ce s-a încheiat recepția de la hotel aceasta a fost invitată de către organizatori pentru a face un tur al celebrului oraș cu un avion privat al unuia dintre șeicii care dețineau afacerea la deschiderea căreia a participat.

În scurt timp de la decolare în jurul acesteia a început o rumoare alimentată și de actorul egiptean și de figuranții din jurul acestuia. După câteva momente de confuzie Paris a început să înțeleagă că tot freamătul din jurul ei poate avea ca și cauză o defecțiune o neregulă destul de majoră.În câteva momente panica a cuprins-o văzând ca situația rămâne tensionată iar în scurt timp a izbucnit într-un plâns și țipete isterice.

În momentul în care avionul a aterizat în siguranță la sol, lui Paris i-a fost dezvăluit că totul este o farsă și că zborul nu a prezentat nici un pericol pentru viața ei.

No comments:

Post a Comment