Monday, July 6, 2015

L-au Luat La Mișto ”Hai TATAIE Dă-i Drumu De Aici” - Stai Să Vezi Ce Face MOȘU !!!

În ziua de azi putem observa o tendință destul de neplăcută și anume că oamenii ajunsi la o vârstă mai avansată sunt luați în derâdere de cei mai tineri dintre noi și nu li se mai acordă respectul cuvenit. Pentru a scoate în evidență toate acestea și a vedea cum reacționează adolescenții când văd o persoană în vârstă având aceleași capacități fizice și aceeași mentalitate precum a lor a fost realizat un experminet cu totul și cu totul nemaivăzut.

Cum a fost pus la cale totul ? Foarte simplu ! Un sportiv profesionist, maestru desăvârșit în skateboarding a fost contactat pentru a lua parte la acest experiment. În ce consta el ? Acesta este transformat total prin machiaj și haine adecvate încât să arate ca un bătrânel trecut de mult de prima tinerețe. Apoi el este integrat într-un grup de bătrâni care merg prin parc și se uita cu o urmă de invidie la cei mai tineri aflați acolo care fac tot felul de sporturi inclusiv skateboarding.

Unul dintre bătrânei le-a cerut celor prezenți să îl ajute pe eroul nostru deghizat să învețe să meargă și el cu placa de skateboard. Aceștia auzind și văzându-l pe bărbat că pare bătrân și instabil pe propriile picoare au început să râdă și să facă miștouri că e imposibil să îl învețe. Totuși aceștia au insistat așa că skater-ul nostru profesionist a ajuns să aibă sub tălpi o placă pe care s-a urcat stângaci prima oară și a început să tremure nesigur. Totuși dintr-o dată el lasă totu la o parte și coboară pe rampa special amenajată. În acel moment toată audiența a înghețat și au rămas fără cuvinte. Moșulică a început să facă tot felul de scheme demne de un skater profesionist iar cei prezenți au scos telefoane mobile, camere de filmat și orice dispozitiv de captură video pentru a imortaliza acest moment unic.

Celor tineri li s-a arătat că ei judecă mai mult după aparențe persoanele din jurul lor și că niciodată nu trebuie să iei în derâdere un om mai în vârstă pentru că se poate dovedi că este mai bun ca tine chiar daca din punct de vedere fizic nu păreți la aceeași parametri.

No comments:

Post a Comment