Sunday, July 5, 2015

El Este Cel Mai Penibil Cocalar de pe Facebook - Privește Cum s-a Filmat

Asa ceva sa patesti?? Sa iti fie postate toate pozele pe retelele de socializare, majoritatea dintre ele să te pună într-o lumină nu tocmai bună, însă cel mai rău lucru de care se dă dovadă în videoclipul de mai jos este faptul că nimeni nu își dă seama cu ce greșește (mă refer la cei din videoclip) acuma nici noi nu putem fi răutăcioși și să dăm un verdict în cazul de mai jos însă situația nu este nicidecum precum ar trebui să fie ci din contră, este contrar al mersului ideal al lucrurilor pe care eu cel puțin mi-l imaginez.

Ar trebui ca majoritatea tinerilor să încerce să se autodepășească din toate punctele de vedere, sportiv, intelectual, cultural, însă nu toți sunt de aceași părere ca și mine și unii dintre ei nici măcar nu se sinchisesc să își îndrepte comportamentul, ba din contră, pentru ei nici măcar nu există o greșeală în ceea ce fac, și dacă stăm să privim lucrurile, este foarte posibil lucrurile chiar așa să fie, privind din punct de vedere subiectiv, omul nu se poate judeca din alte puncte de vedere decât din cel cu care se confruntă zi de zi. De aceea este indicat ca omul să citească cât mai multe cărți în viață, deoarece așa are cât mai multe exemple cu care să își compare punctul său de vedere subiectiv, și în clipa respectivă poate arunca o privire în obiectivism.

Însă pentru acești tineri nici măcar nu se pune problema de așa ceva după cum se vede în aceste imagini, sau cel puțin asta se observă la o privire și o părere exprimată citind doar coperta cărții, însă nu mă îndoiesc că dacă ajungem să răsfoim ”cartea fiecăruia” ne vom schimba părerea deja formată. Practic plăcerile momentane de a petrece în fiecare clipă a vieții și căutarea încontinuă de a-ți satisface dorințele nu te poate duce în alt loc decât în cel al unei vieți dezorientate, fără a avea un plan de bătaie sigur de care să te ții. Și chiar luând în considerare că ai avea, tot nu ai putea să îl îndeplinești în totalitate din cauza abaterilor ”temporare” de care dă parte caracterul unor astfel de persoane spre tot felul de potecuțe, scurtături sau altfel de astfel de drumuri că îți promit că te duc mai repede la destinație, însă din contră, mai mult te încâlcesc prin pădure.

Și până la urmă ce este important în viață? Poate chiar au dreptate tinerii, poate să dai frâu liber dorințelor tale este cheia succesului în viață. Deși mă îndoiesc.

No comments:

Post a Comment