Sunday, July 5, 2015

I-au Arătat Degetul Mijlociu Șoferului de Camionetă, DAR Stai Să Vezi Cum Se Răzbună Acesta

În zilele noastre traficul rutier a devenit din ce în ce mai aglomerat. Apariția atât de multor tipuri de mașini precum și nevoile oamenilor de mișcare sunt două dintre aceste cauze. Numărul mare al mașinilor aflate în trafic generează inevitabil așadar și o mulțime de conflicte între conducătorii acestora. Mai precis majoritatea șoferilor se aprind foarte repede la situațiile dificile pe care le întâlnesc în drumul lor la volanul autoturismelor și au recții din ce în ce mai violente la adresa celorlalți.

Este cazul și în situația de față.Se spune despre ruși că sunt iuți la mânie iată că acest caz vine să întărească această zicală și ne arată cu aceștia nu știu prea multe când îi enervezi.Ce ce s-a întâmplat în imaginile clipului de mai jos este un caz tipic de conflict în trafic dar care are un deznodământ nefericit cel puțin pentru una dintre părți.

Șoferul camionetei mergea regulamentar pe banda lui când a apărut un șmecher de trafic cu un Hyundai i30 nou nouț și a început să facă manevre riscante pe șosea. Văzând acestea și pentru a îl calma șoferul camionetei a încercat să îl liniștească blocându-i posibilitatea să facă slalom printre mașinile aflate în trafic. Nervos că nu poate să facă pe durul în fața prietenei sale aflată în dreapta lui acesta a început să meargă în paralel cu camioneta și fata a început să facă semne urâte la adresa șoferului acesteia.

Imediat după aceste gesturi șoferul hyundai-ului a încercat să îi pună frânp șoferului de camionetă și acesta vrând să-i dea o lecție a intrat în plin în spatele lui îndoindu-i mașina mult îndrăgită. După tot evenimentul șoferul Hyundai-ului devine disperat văzând că eroul nostru nu oprește să îi dea socoteală pentru cele întâmplate. Așadar înainte să faceți gesturi necugetate în trafic ar fi bine să vă gândiți de două ori de acum înainte.

1 comment:

  1. Care ai scris acest articol iti urez sifilis in degete si niste porumb in loc de creier sa te mai elevezi sit u un pic.

    ReplyDelete