Saturday, July 4, 2015

Când au Văzut Prietenii ce Nevastă și-a Ales au Zis că Nu Văd Bine

Probabil mulți dintre voi s-ar fi pregătit deja să râdă de modul în care arată această femeie, și da, este o femeie, Harnaam Kaur, cea care în momentul de față are 23 de ani, din păcate suferă de o boală extrem de rară, care mai este și numită sindromul ovarului polichistic, iar corpul său produce mult mai mulți hormoni masculini decât ar fi fost normal.

Din păcate unul dintre efecte este acela că părul îi crește excesiv, părul facial, și asta încă de la vârsta de 11 ani. La început, ai săi părinți au crezut că dacă vor cheltui foarte mulți bani pentru a scăpa de această problemă, vor și reuși să scape. Însă acest lucru nu a dat neapărat rezultate.

După lungi perioade de suferință, cauzate de această boală, Harnaam a decis să își gândească problema într-un mod diferit, și să se privească dintr-o altă perspectivă, ea a decis să-și transforme un dezavantaj într-un avantaj, și-a crescut o barbă extrem de lungă, de care este mândră și nu se rușinează absolut deloc.

La vârsta de 16 ani a ajuns în punctul cel mai jos ce a fost provocat de această afecțiune, și anume depresia. A fost la un pas de sinucidere. Dumnezeu a salvat-o și a realizat că aceasta este cea mai mare greșeală pe care o putea face în viața ei. Acum se consideră diferită și și-a întors dezavantajele în avantaje pe care le folosește în avantajul ei.

No comments:

Post a Comment