Tuesday, July 7, 2015

Soferul cu Porsche se dă Șmecher în Trafic - Stai să Vezi ce Pățește la FINAL !!!

Traficul aglomerat dă din ce în ce mai multe bătăi de cap șoferilor din zilele noastre. Acest lucru însă nu este o scuză pentru a fi indisciplinat sau a face alte lucruri total nepotrivite în trafic capabile să le deranjeze confortul celorlalți participanți la el.

Este și cazul situației de față când veți vedea un exemplu nedemn de urmat de astfel de comportament. În traficul din Republica Moldova unde nivelul de trai nu este unul foarte ridicat un șofer cu un SUV de lux, mai precis un Porsche Cayenne s-a crezut probabil mult mai important decât ceilalți șoferi de rând și a vrut să se dea în spectacol.Ce s-a întâmplat mai precis ? Foarte simplu în trafic acesta a întâlnit un șofer de microbuz care transporta un grup de muncitori spre locul acestora de muncă. Șoferul Cayenne-ului foarte grăbit din fire văzând că acesta nu se dă la o parte să-i facă lui loc să treacă a început să se agite în dreptul microbuzului și să încerce să-l depășească ba pe partea stângă ba pe partea dreaptă.

Șoferul microbuzului nu s-a lăsat intimidat și și-a continuat liniștit de drum fără să accelereze sau să reducă viteza. Văzând că nu poate să depășească prin stânga șoferul cu Prosche a găsit o oportunitate pe partea dreaptă și s-a gândit că acum e momentul să devanseze microbuzul și a apăsat la maxim pedala de accelerație. Problema a fost că în delirul lui, acesta nu s-a mai uitat în față ci probabil și-a îndreptat privirea înspre șoferul de microbuz pentru a-l apostrofa, dar în calea lui a apărut brusc o remorcă de autocamion staționată pe care nu a mai putut să o evite și a intrat în plin în aceasta.

Așadar acest videoclip se adresează celor care se aprind repede în trafic și vor să demonstreze cât sunt ei de șmecheri.Ar fi mai bine totuși să vă calmați și să conștientizați că nu vă aflați singuri pe drum și trebuie avut un minim de respect pentru ceilalți participanți la trafic.

No comments:

Post a Comment