Friday, July 3, 2015

Am dat click să văd ce se întâmplă, am LEȘINAT de RÂS când am văzut cum aspiră femeia

Multe femei care ori apropiindu-se de vârsta bătrâneții, ori ne știind ce să facă altceva la o vârstă destul de puțin înaintată, se avântă în valurile vieții, își iau inima în dinți și își aleg o carieră în afara țării. Ne având un CV prea bine întemeiat sau ne fiind stăpâne pe vreo meserie, ele acceptă drept primul loc de muncă, tot felul de joburi care unele sunt mai bine plătite, altele mai puțin bine plătite.

Majoritatea femeilor din această categorie, ne fiind capabile să lucreze în domeniul construcțiilor (precum bărbații care fiind mai puternici se pot îndeletnici cu astfel de ocupații) ele își aleg domeniul paralel asemănător și mai exact acela de menaj. Din punctul meu de vedere, o astfel de, decizie, eu o consider foarte curajoasă, până la urmă sunt mult mai josnice din punct de vedere moral femeile care își aleg alte drumuri în viață, sau chiar acelea care aleg să nu facă nimic. Deci o persoană cu inițiativă, cu putere de muncă, cu porniri spre o astfel de meserie, este total îndreptățită să fie apreciată de către noi.

Dar ce se întâmplă în momentul în care o astfel de persoană încearcă să se îndeletnicească cu o astfel de meserie, fără ca aceasta să poată să fie capabilă de a o duce până la capăt într-un mod total profesionist?

Ei bine, acesta este rezultatul, femeia poate ajunge o vedetă pe internet, și nu, absolut deloc nu în sensul bun al cuvântului ci totalmente în sensul cel mai rău, de luat în râs, în paranghelie de către alte femei din aceași branșă. Dar poate că această femeie să află tocmai în propria ei țară, muncind legitim, fără să se fi avântat în genul de expediție despre care am vorbit mai sus. Ei bine din punctul meu de vedere, femeia este și de mai compătimit decât în cazul de mai sus deoarece în momentul în care îți alegi o meserie, măcăr alege-ți una la care să te pricepi, și dacă nu poți să te pricepi din prima, măcar dă-ți toată silința să înveți cât mai repede chichițele meseriei. Singura scuză acceptabilă pe care o văd este aceea ca femeia să nu fi fost decât în prima ei zi de muncă și nici atunci nu o pot scuza în totalitate.

No comments:

Post a Comment