Friday, July 3, 2015

A Vrut Să Arunce Buchetul De Mireasă, Dar În Acel Moment Ceva Neașteptat S-a Întâmplat !

Unul dintre cele mai așteptate momente în timpul unei nunți și un simbol al acesteia este aruncatul și prinsul buchetului miresei. De obicei acesta este aruncat după un alt moment extrem de important și anume tăiatul tortului dar depinde de preferințe pt ca există cazuri în care este aruncat și înainte.

Care este totuși simbolistica acestui moment în cultura noastră? Este foarte simplu această semnificație este cunoscută cu siguranță de fiecare domnisoară care își dorește cu tărie să se căsătorească cât mai repede. Se spune astfel despre buchet că fata care îl va prinde va fi urmmătoarea care se va căsători dintre cele care atentează la prețiosul obiect. O altă semnificație a acestuia spune că daca îl prinzi îți va alunga spiritele rele cu mirosul lui. Așadar la aruncarea și prinderea buchetului de flori participă mireasa și evident toate domnișoarele nemăritate sau nelogodite de la acea nuntă.

La fel este și cazul nunții din imaginile acestui videoclip. Mireasa se pregătește să arunce în mulțimea de domnișoare strânse în spatele ei și dornice toate să își găsească alesul sau să fie cerute în căsătorie de iubitul actual. Numai că acest moment a devenit unul special deoarece mireasa după ce și-a luat avânt să arunce buchetul s-a întors și s-a dus cu el special către prietenele cele mai bune care era și domnișoară de onoare și i-a oferit buchetul.Aceasta vizibil emoționată l-a primit dar nici prin gând nu avea să îi treacă ce se va întâmpla mai departe.

Din spatele tuturor a apărut iubitul celei care a prins buchetul și s-a așezat în genunchi și a scos inelul mult visat de aceasta. Momentul a fost unul extrem de emoționant tuturor celor prezenți citindu-li-se lacrimi în ochi la vederea unei șcene atât de mișcătoare.

No comments:

Post a Comment