Saturday, July 4, 2015

A fost să cumpere lapte de la supermarket - Când a văzut ce e în cutie a zis că nu-i Adevărat !

Majoritatea dintre noi facem cumpărăturile de câțiva ani cu regularitate de la supermarketurile care s-au deschis într-un număr din ce în ce mai mare în ultimul timp. Așadar când aud despre supermarket-uri românii se gândesc și la o garanție a calității deoarece acestea nu-și permit să piardă clienții cu produse neconforme cu standardele de pe piață impuse.

Dar se pare că există și situații dintre cele mai nefericite în legătură cu aceste celebre supermarketuri. Este și cazul acestei femei din arad Rodica T. care în ultima vrem și-a făcut cumpărăturile numai de la un cunoscut lanț de asemenea supermarketuri deoarece era deschis în apropierea locuinței sale și produsele erau la prețuri mai mult decât accesibil. Drumurile acesteia la cumpărături erau aproape zilnice iar printre produsele pe care le achiziționa de aici se număra și lapte proaspăt la cutie de 1 litru.

Toate bune până într-una din zilele trecute când aceasta a făcut cumpărăturile de rigoare iar când a ajusn acasă i-a oferit fiicei sale un pahar cu lapte. Aceasta i-a reclamat mamei că laptele care până deunăzi nu avusese nici o problemă de data aceasta are un gust foarte ciudat. Femeia îngrijorată a gustat repede să se convingă și în momentul acela s-a panicat simțind gustul înțepător. Neștiind ce să facă a desfăcut cu repeziciune cutia iar ceea ce a descoperit înăuntru avea să o facă să-și schimbe părerea despre produsele cumpărate de la acest supermarket.

În cutia desfăcută a găsit o bucată de mucegai care evident nu avea ce căuta acolo. Aceasta a precizat că va anunța conducerea supermarketului de problemă dar că va sesiza și instituțiile abilitate ale statului pentru ca problema să fie rezolvată și alți părinți să ni aibă surprize asemănătoare cu mâncarea pe care o oferă propriilor copii.

No comments:

Post a Comment