Monday, July 13, 2015

Un biciclist îl PROVOACĂ pe unul cu Ferrari F40 - Când am văzut cine câștigă mi-am luat ȘAH MAT !!!

Când spui Ferrari te gândești la mașini puternice și în același timp rapide capabile să ajungă la viteze amețitoare în câteva secunde. Cu greu vei găsi vehicule pe patru roți care să întreacă aceste minunății e mașini, dar dacă v-aș putea spune că există chiar un vehicul pe două roți care poate să îi detroneze supremația.

În anul 2014 inventarorul Arnold Neracher și-a prezentat proiectul la care lucra de o viață pe un faimos circuit de curse din sudul Franței. Ce este mai precis acest proiect, vă veți intreba. Francezul s-a gândit cum ar arăta o bicicletă normală dar care cu ajutorul unei propulsii să ajungă la viteze amețitoare capabile să fie invidiată și de posesorii celor mai puternici bolizi.

După prezentarea proiectului în fața a numeroși curioși acesta și-a rugat bunul prieten Francois Gissy să testeze limitele invenției sale și după câteva curse solitare pe circuit în care bicicleta obișnuită a fost propulsată ca o rachetă. Aceștia au măsurat vitezele atinse care ajungeau în jurul valorii de 300 km/h. Mulțumiți de ceea ce au obținut s-au aliniat la start pentru un ultim test și anume o cursă de un sfert de milă având ca adversar un Ferrari F40 o adevărată forță a naturii cu peste 560 de cai putere.

Cursa a durat mai puțin de 7 secunde iar învingătorul a fost surprinzător Francois pe bicicleta bunului său prieten.Mulțimea a fost entuziasmată asta și datorită faptului că la finalul cursei aparatul ce a întregistrat viteza maximă a primului sosit afișa valoarea de 333 km/h ceea ce reprezinta din acel moment recordul mondial pentru o bicicletă obișnuită pe două roți.

Videoclipul a fost postat imediat pe internet și în cele câteva luni de zile a stârns aproape 20 de milioane de vizualizări, lumea fiind mai mult ca sigur extrem de curioasă să vadă care este cu adevărat cea mai rapidă bicicletă din lume .

1 comment:

  1. Idioti de jurnalisti, voi aveti habar de ce vorbiti????? dati draq o cautare pe Google sa vedeti cum e un F40.

    ReplyDelete