Friday, July 17, 2015

Șoferul BGS Gonea ca NEBUNU Pe Linia De Tramvai - Păi Ia De Aici PEDEAPSĂ DIVINĂ Șmechere !!!

Traficul bucureștean este recunoscut la noi ca fiind cel mai aglomerat trafic din țară. Explicația este cât se poate de simplă pe lângă numărul de mașini destul de mare care se află în capitala noastră și care o frecventează în timpul unei zile obișnuite avem de aface și cu indisciplină în trafic lucuru ce afectează într-o mare măsură fluidizarea traficului. Așadar înainte să ne plângem de faptul că așteptăm minute în șir la cozi infernale la semafoarea ar trebui ca mai întâi fiecare dintre noi să conștientizăm că buna desfășurarea a traficului este dictată și de respectarea regulilor de circulație.

O astfel de situație este întâlnită și în videoclipul de mai jos când indisciplina în trafic după cum veți vedea și nerespectarea regulilor de circulație au condus la consecințe cu totul și cu totul neplăcute. Ce s-a întâmplat mai exact? Prea multe nu sunt de explicat deoarece imaginile surprinse de un șofer aflat în trafic și care avea o cameră de supraveghere montată pe bordul mașinii sunt grăitoare de la sine.

Un șofer aflat pe o mașină de intervenție a firmei de securitate BGS este surprins alergând în mare viteză pe linia de tramvai pe unul dintre bulevardele bucureștene. Un alt șofer al unui SUV aflat pe o stradă lăturalnică este lăsat să intre în coloană însă acesta are intenția de a face stânga. În acel moment el se intersectează cu mașina BGS și din impact aceasta este proiectată la câtiva metri și rămâne pe carosabil răsturnată. Șoferii din trafic se grăbesc să acorde primul ajutor celor aflați în mașina BGS fiind clar că ceva acolo de natură medicală s-a întâmplat la un asemenea impact.

Așadar dacă șoferul mașinii BGS nu gonea în mare tromba pe linia de tramvai sau dacă șoferul cu SUV-ul nu se încadra să facă stânga fără a se asigura în prealabil și din partea stângă nu numai din partea dreaptă acest incident nefericit nu ar mai fi avut loc. De aceea după cum vă spuneam noi suntem singurii care putem să evităm asemenea accidente respectând normele de circulație aflate in vigoare.

2 comments:

  1. niste dobitoci astia de la firmele de paza. asa conduc toti. nu ai girofar respecti regulile de circulatie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar de cretinul cu SUV-ul care a produs accidentul ce zici? (ala care o ia la STANGA peste linia continua si alea de tramvai)

      Delete